Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Η κυβέρνηση φέρει ακεραία την ευθύνη

Η κυβέρνηση φέρει ακεραία την ευθύνη

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

 αρχείο λήψηςΌπως έγκαιρα και κατ’ επανάληψη έχουμε προειδοποιήσει, η κυβέρνηση φέρει ακεραία την ευθύνη για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των εκποιήσεων.

Δυστυχώς, η αλαζονική συμπεριφορά των κυβερνώντων συνεχίζεται αμείωτα. Αντί του διαλόγου και της συναίνεσης για εξεύρεση δίκαιων και ισορροπημένων ρυθμίσεων για το θέμα, επιμένουν να προκαλούν, προτάσσοντας εκβιασμούς, απειλές και μια ζημιογόνα για την οικονομία ακατάσχετη κινδυνολογία με στόχο να επιβάλουν την άποψη τους.

Επιχειρούν ταυτόχρονα να μεταθέσουν τις δικές τους ασήκωτες ευθύνες για την αρνητική πορεία της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος, στους ώμους της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτικών δυνάμεων, τα οποία καλούνται να ενεργούν ως παθητικοί χειροκροτητές των μονομερών αποφάσεων τρόικας- κυβέρνησης.

Ως ΑΚΕΛ διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι κανένας εκβιασμός και καμιά απειλή δεν θα μας αναγκάσει να συμμορφωθούμε προς τις άδικες, αδιέξοδες και επιζήμιες για την κοινωνία και την οικονομία υποδείξεις της τρόικας και της κυβέρνησης ΔΗΣΥ- Αναστασιάδη.

27/8/2014

PREV

Η Κυβέρνηση καλείται να ξεκαθαρίσει ποια είναι η θέση της για το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις

NEXT

«Φτάνει πια με την λιτότητα»