Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Α.Φακοντής: Δίνω ελεύθερη πρόσβαση σε Αστυνομία και Ανακριτικές Αρχές σε λογαριασμούς μου

Α.Φακοντής: Δίνω ελεύθερη πρόσβαση σε Αστυνομία και Ανακριτικές Αρχές σε λογαριασμούς μου

 
 

Δήλωση Βουλευτή ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις, Αντρέα Φακοντή
για το σκάνδαλο στο ΣΑΠΑ
 

Πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και στον τύπο, φέρουν τον πρώην Δήμαρχο Πάφου κ. Σάββα Βέργα να με εμπλέκει στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ. Θέλω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι είχα την όποια ανάμειξη στο φαγοπότι του ΣΑΠΑ.
Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι καθαρά συκοφαντικοί από οποιονδήποτε και αν  προέρχονται. Αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι έγιναν από τον κ. Βέργα, αυτό έγινε εκδικητικά, διότι είμαι αυτός που πρωτοστάτησε, κατήγγειλε και έβγαλε στο φως το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ.
Ως βουλευτής του ΑΚΕΛ, το 2012 ενέγραψα θέμα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, στην οποία με συγκεκριμένα στοιχεία και αριθμούς παρέπεμπα σε κακοδιαχείριση και διασπάθιση δημόσιου χρήματος στον ΣΑΠΑ. Τα τελευταία γεγονότα επιβεβαιώνουν πανηγυρικά, δυστυχώς, τις καταγγελίες μου.
Για άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματος μου δηλώνω ότι είμαι έτοιμος και πρόθυμος να δώσω άμεσα ελεύθερη πρόσβαση στην Αστυνομία και τις Ανακριτικές Αρχές στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και τα περιουσιακά μου στοιχεία, παρακάμπτοντας τα όποια νομικά εμπόδια υπάρχουν λόγω βουλευτικής ασυλίας.
06/12/2014

PREV

Μεθόδευση κλεισίματος των Κυπριακών Αερογραμμών

NEXT

Ομιλία Γ.Γ. Κ.Ε. ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού στην εκδήλωση απονομής του Βραβείου Αθλητικής Προσφοράς «Κώστα Λυμπουρή και Νική Γεωργίου» της Κ.Ε. ΑΚΕΛ