Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  Το Περιβαλλοντικό Κίνημα

Το Περιβαλλοντικό Κίνημα

Το οργανωμένο Περιβαλλοντικό Κίνημα έχει να επιδείξει μεγάλους αγώνες στην κοινωνία της Κύπρου. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την όξυνση των περιβαλλοντικών προβλημάτων, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ευθύνες του Περιβαλλοντικού Κινήματος πολλαπλασιάζονται. Για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, είναι ζωτικής σημασίας η ενεργοποίηση των πολιτών και του Περιβαλλοντικού Κινήματος.

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αναδεικνύει την άμεση σχέση ανάμεσα στο κυνήγι του κέρδους και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Το ΑΚΕΛ στηρίζει και επικροτεί τη δράση του Περιβαλλοντικού Κινήματος και του επίσημου εκφραστή του, της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου.

Σημειώνεται η ανάγκη μεγαλύτερης δραστηριοποίησης των ΑΚΕΛιστών γύρω από τα θέματα περιβάλλοντος και περισσότερης στήριξης των περιβαλλοντικών οργανώσεων σε όλα τα επίπεδα.

Το ΑΚΕΛ θεωρεί θετική τη συμβολή και τη δράση του Περιβαλλοντικού Κινήματος και θα συνεχίσει την ενίσχυση και τη συνεργασία μαζί του στη βάση κοινών επιδιώξεων.

PREV

Κίνημα Ειρήνης

NEXT

Κίνημα Πολιτισμού