Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  O ρόλος των εκπροσώπων μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

O ρόλος των εκπροσώπων μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι για το Κόμμα μας μια σημαντική ευκαιρία για προώθηση των πολιτικών μας στόχων, γιατί η Τ.Α. θεωρείται η κοντινότερη προς τον πολίτη εξουσία. Οι εκλεγμένοι ΑΚΕΛικοί εκπρόσωποι θα πρέπει να εκλέγονται στα πόστα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να προσφέρουν, να ασχολούνται με την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, καθώς και για να προωθούν πολιτικές που να στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Είναι για τους ουσιαστικούς αυτούς λόγους που παραμένει επίκαιρος ο στόχος του ΑΚΕΛ ότι οι εκπρόσωποί μας πρέπει να είναι τα πιο ικανά μας στελέχη. Σε μια κοινωνία που η διαπλοκή και η διαφθορά αποκτούν διαστάσεις, οι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ σε όλες τις βαθμίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να διακρίνονται από την τιμιότητά τους, την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους και την αποφασιστικότητά τους να συγκρουστούν με απαράδεκτα φαινόμενα της κοινωνίας.

Οι ίδιες βασικές αρχές θα πρέπει να ισχύουν και για την περίπτωση των Σχολικών Εφορειών με ιδιαίτερη προσοχή στην ευημερία της σχολικής κοινότητας.

PREV

Ο ρόλος των βουλευτών του Κόμματος

NEXT

Η δράση μας στην Ευρωβουλή