Home  |  Ενημέρωση   |  Δηλώσεις και Ανακοινώσεις   |  ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ…

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ…

Αυτή είναι η πρόταση της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ για το πώς θα πορευτούμε στους καινούργιους δρόμους που ανοίγονται μπροστά μας.

Στις «Θέσεις» καταγράφονται οι σκέψεις, οι αναλύσεις και οι κριτικές διαπιστώσεις μας, το πώς βλέπουμε το δικό μας παρελθόν και κυρίως το μέλλον, το δικό μας και του τόπου.

Η πρόταση αυτή θα αποτελέσει τη βάση μιας δημιουργικής συζήτησης με τα μέλη του Κόμματος, αλλά και ευρύτερα με την κυπριακή κοινωνία, που θα βοηθήσει να συνδιαμορφώσουμε τους νέους στόχους, τον τρόπο λειτουργίας, τις παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες του Κόμματός μας. Για να γίνουν πιο έγκυρες, έγκαιρες και αποτελεσματικές οι πολιτικές μας παρεμβάσεις. Για να βελτιώσουμε την οργανωτική μας δυνατότητα να διεξάγουμε τους πολιτικούς, ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος. Για να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία και τους πολίτες και τη συσπείρωση σε ένα ευρύ, μαχητικό Κίνημα για ένα καλύτερο αύριο.

Ερχόμαστε από μακριά και θα βαδίσουμε ακόμα πιο μακριά. Πάντα στην πρωτοπορία των σκληρών αγώνων που δίνει ο λαός μας. Αγκαλιάζοντας τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των ΑΚΕΛιστών και των Κύπριων εργαζομένων.

PREV

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

NEXT

Συνδικαλιστικοί αγώνες